Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Veranderingen apotheek


Per 1 januari gaan er een aantal dingen veranderen voor de apotheek.

Medicatie voor 10.00 uur besteld is de volgende werkdag na 10.30...
Lees verder »

De eikenprocessierups is er weer


Op veel plaatsen in Nederland duikt de eikenprocessierups weer op. De brandharen van de eikenprocessierups kunnen klachten geven, zoals jeuk of irritatie van de huid of longen.
Lees verder »

Nieuwe keuzetabel diabetes type 2


Er is nu een keuzetabel voor mensen met diabetes die tabletten slikken in de maximale dosis. Bedoeld voor huisarts en patiënt om samen de verdere behandeling te bespreken. 
Lees verder »

Eigen risico


Gaat u naar het ziekenhuis voor een bloedonderzoek, röntgenonderzoek of wordt er een kweek gedaan van bijvoorbeeld uw urine of ontlasting? Dan gaat dit van...
Lees verder »

Toelichting medicijn kosten


Medicijnen die uw huisarts of specialist voorschrijft, krijgt u meestal vergoed uit de basisverzekering. Soms moet u een eigen bijdrage betalen voor uw medicijn. De vergoedingen voor geneesmiddelen tellen mee voor het verplichte eigen risico (w...
Lees verder »

Vrijwilligersvervoer in De Wolden


Voor wie?

Voor iedereen die slecht te been is of een andere beperking heeft en daardoor geen gebruik kan maken van openbaar vervoer en ook niet altijd een beroep kan doen op familie, vrienden of buren.

W...
Lees verder »

Inleveren medicatie


Medicijnen over de datum of medicijnen die u niet meer gebruikt?

Lever het in bij de apotheek!Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten