Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Incontinentiespreekuur

Heeft u wel eens last van ongewenst urineverlies?

 Een groot aantal mensen kan de urine niet goed ophouden bij inspanning, zoals hoesten, niezen, lachen, springen of tillen. Anderen moeten plotseling plassen en kunnen dat niet ophouden. Mannen kunnen last hebben van "voor- of nadruppelen". De een heeft het zo nu en dan, de ander heeft er voortdurend last van. Bij vrouwen komt het vaker voor dan bij mannen. Mannen hebben er vooral op latere leeftijd last van. Bij vrouwen kan het ook op jonge leeftijd voorkomen.

Wij kunnen ons voorstellen dat dit niet iets is, waar u makkelijk over praat. En zeker niet in de praktijk aan de balie.

Daarom bieden wij u vanaf heden de mogelijkheid een afspraak te maken bij de assistente om dit probleem te bespreken. Dit kan op dinsdagmiddag (in overleg eventueel een andere middag). We gaan in op het probleem, kijken of er wat moet gebeuren en bekijken samen met u de verschillende incontinentiematerialen. Zonodig maken wij voor u een afspraak op het spreekuur van de huisarts.

Ook als u incontinentiemateriaal gebruikt wat u niet goed bevalt of u heeft andere vragen, mag u altijd een afspraak maken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Suzanne Stelling of Janet de Boer, assistentes

Huisartsenpraktijk de Wijk. Telefoonnummer: 0522- 441816/ 441261