Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Medicatierol

BIJ ONS VERKRIJGBAAR

De Medicatierol - de juiste medicijnen op het juiste tijdstip

 De medicatierol helpt u bij de inname van uw geneesmiddelen

Gebruikt u geneesmiddelen? Dan weet u waarschijnlijk dat u voor een optimale werking uw medicatie op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid dient in te nemen. Dat is niet zo gemakkelijk als u meerdere geneesmiddelen gebruikt. Om u daarbij te ondersteunen, heeft Apotheek Voorzorg de Medicatierol ontwikkeld. Deze is verkrijgbaar via onze apotheek.

 In uw medicatierol zijn al uw medicijnen verpakt naar inname moment

Een medicatierol bestaat uit een strip van plastic zakjes. In een zakje bevinden zich precies die medicijnen die u op een bepaald moment dient in te nemen. Op het zakje is vermeld wanneer dat is. Met de medicatierol kunt u gemakkelijk controleren of u alle medicijnen heeft gebruikt. U hoeft niet langer te onthouden wanneer u een geneesmiddel dient in te nemen en in welke hoeveelheid. U opent simpelweg het volgende zakje van de rol, op het tijdstip dat op het zakje vermeld staat.

 Uw medicatierol wordt voor u persoonlijk gemaakt

Welke medicijnen er precies in uw medicatierol zitten, wordt bepaald door het recept dat uw arts uw voorgeschreven heeft. Onze apotheek stuurt al uw recepten naar Apotheek Voorzorg en zij maken er uw persoonlijke medicatierol van. Elke een of twee weken wordt er een nieuwe rol voor u gemaakt, waarna u hem bij ons op kunt halen of we bezorgen hem op dinsdagmiddag geheel kosteloos bij u thuis.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Janet de Boer of Suzanne Stelling, assistentes huisartsenpraktijk de Wijk. Telefoonnummer: 0522-441816/441261