Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Praktijkassistenten

Onze assistentes zijn verantwoordelijk voor de planning in de praktijk en verzorgen het contact tussen u en de huisarts. Bij het maken van een afspraak vragen zij daarom naar de reden voor een afspraak voor het spreekuur of huisbezoek. Op die manier kunnen zij de urgentie en benodigde tijd inschatten. Vaak kunnen ze uw vraag ook zelf beantwoorden. Dit onder supervisie en in overleg met de huisarts. Alle door u verstrekte informatie blijft strikt privé, want ook voor assistentes geldt het beroepsgeheim!

Onze assistentes hebben een eigen spreekuur en zijn bevoegd om medische handelingen te verrichten. U kunt bij hen terecht voor onder meer bloeddrukcontrole, diabetescontrole, wrattenbehandeling, het uitspuiten van oren en verwijderen van hechtingen. Voor dit spreekuur kunt u ook een afspraak maken via de assistente.