Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Avond-,nacht- en weekenddienst

De huisartsengroepen Ruinen, Ruinerwold, Koekange,De Wijk, Staphorst, Rouveen, Meppel, Steenwijk en Tuk verzorgen samen de avond- en weekenddiensten.

Door toename van werk en werkdruk binnen de huisartsenzorg zijn wij genoodzaakt u erop te attenderen dat de avond- en weekenddiensten er alleen zijn voor spoedgevallen. Wij maken u op het volgende attent:

* De avonddienst is van 17.00 uur - 8.00 uur

* De weekenddienst is van vrijdagmiddag 17.00 uur tot maandagochtend 08.00 uur.

* Dit zelfde geldt ook tijdens feestdagen.

* Visites en consulten tijdens de diensten kunt u aanvragen op nummer 0900 1120112. Dit is het  nummer van de Centrale Huisartsen Dienst 

* Wij onderzoeken en behandelen u bij spoedconsulten in de huisartsenpost in Meppel op een afgesproken tijdstip.

* Huisbezoeken alleen in uiterste noodzaak en in overleg.

* Geen herhaalrecepten tijdens een avond- en weekenddienst, tenzij het een spoedrecept betreft.

 www.spoedapotheeknoorderboog.nl.

* Geef bij huisbezoek duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en een routebeschrijving zodat ook waarnemers u goed en op tijd kunnen bereiken.

* Huisnummers moeten goed te zien zijn vanaf de weg.

* Om de huisartsenzorg ook tijdens de avond- en weekenddiensten te kunnen blijven garanderen, rekenen wij op uw medewerking!

 

Afspraken
Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres huisartsenpost
De huisartsenpost Meppel is gevestigd bij het Diaconessenhuis in Meppel. De post is te bereiken door de ANWB-borden Ziekenhuis te volgen. Op het terrein van het Diaconessenhuis volgt u de borden Huisartsenpost